Náušnice Halo PDPAOLA

Kód: AR01-221-U
Neohodnoceno
Značka: PDPAOLA
2 599 Kč
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
4.4.2024
Náušnice Halo jsou vyrobeny ze stříbra AG925 a pozlaceny 18k zlatem. Patří do kolekce ATELIER. Symfonie sedmi barev, která hraje harmonicky v každéme detailu. Originální šperky značky PD PAOLA jsou navržené v Barceloně. Vyrábí se ručně s použitím prvotřídních materiálů a polodrahokamů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

square_lifestyle_1

square_lifestyle_3

PD PAOLA

Kolekce ATELIER

Symfonie sedmi barev. Labradorit, akvamarín a zirkony pečlivě uspořádané do harmonických kombinací jemných šperků. Každý detail hraje v této kolekci důležitou roli. Šperk jako forma umění, to je Atelier.Kolekce obsahuje prsteny, náušnice, náramky i náhrdelníky výhradně ve zlaté barvě. 

Značka

PD PAOLA

Nechte svou skutečnou krásu zazářit. Duch značky PD PAOLA prostupuje každým šperkem. Esence nenáročné elegance, osobitosti a odvahy definují kolekce i značku samotnou. Každá kolekce tvoří nový svět pro současnou ženu, která je stylová, nezávislá a neomluvitelně sama sebou. Značka inspirována silnými ženami, které se nebojí zářit. Z ikonické Barcelony až k Vám. Jsme hrdým prodejcem a distributorem značky PD PAOLA, která je s námi od roku 2019 a získala nenahraditelné místo v rodině Fashionplanet.

Doplňkové parametry

Kategorie: ŠPERKY
Typ produktu: Náušnice
Barva: Zlatá
Kolekce: ATELIER
Značka: PD PAOLA
Kolekce: ATELIER
Materiál: Ag 925 Stříbro
Povrchová úprava: Pozlaceno 18k zlatem
Barva: Zlatá
Kameny: Labradorit, Aquamarine, London Blue Zirkon, Bílý Zirkon
Zapínání: Puzetka
Hmotnost: 3gr

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: